Opazka po nerodnosti v živo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Mikrofon je ujel opazko MSNBC-jevega komentatorja Chrisa Matthewsa na račun žene republikanskega predsedniškega kandidata Melanie Trump.
Oglej si celoten članek

Matthews, ki se očitno ni zavedal, da je njegov pripomba šla v živo, je dejal: "Ste jo videli, kako hodi. Hoja za modno pisto. Moj bog, je to dobro."

PREBERITE ŠE: 

Opazka je bila posneta med pokrivanjem govora Donalda Trumpa, ki je  po zmagi na torkovih volitvah v Indiani postal predsedniški kandidat republikanske stranke.

Brian Willians, ki je z Matthewsom vodil oddajo, je opazil, da pripomebe niso bile mišljene za predvajanje, in je nerodnost prekinil z reklamami. 

Matthews, ki je bil že večkrat obtožen, da je dajal seksistične pripombe na televiziji, je dodal še: "Lahko bi gledal ta šov na pisti."

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.