Opustila vegetarijanstvo in rodila trojčke

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Zdravniki so prepričani, da je k zanositvi pripomogla večja količina zaužitih beljakovin.
Oglej si celoten članek

Zdravniki so 34-letni Lauri Dixon iz Essexa, ki je vse življenje vegetarijanka, napovedali, da nikoli ne bo mogla imeti otrok. Deset let sta se s partnerjem neuspešno trudila, na koncu pa jima je uspelo z nenavadno dieto.

Zdravniki so Lauri namreč svetovali, naj trikrat na dan je meso, saj da se ji bodo tako povečale koncentracije železa, vitamina B12 in beljakovin v krvi. Napotke je upoštevala, organizem se ji je okrepil, na koncu pa je rodila trojčke. Na svet so privekali Max, Mason in Mia, poroča Daily Mail.

Popolnoma spremenjen jedilnik

Vsak dan je jedla perutnino, slanino, klobasice in hamburgerje, pogosto pa se je prehranjevala tudi v restavracijah s hitro prehrano.

"Spomnim se trenutka, ko mi je ginekolog povedal, da nosim trojčke. Začela sem jokati, saj sem mislila, da bom vse izgubila. Bila sem prepričana, da če sem izgubila enega, prav gotovo ne bom mogla donositi treh," je povedala Laura.

Med nosečnostjo je jedla šest obrokov na dan, sredi noči pa sta s soprogom pogosto hodila v restavracijo s hitro prehrano.

Zdravniki so prepričani, da ji je do zanositve pomagala velika količina zaužitih beljakovin. Čeprav so trojčki rojeni prezgodaj, so popolnoma zdravi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • Tom
    16:03 5. September 2013.

    http://metro.co.uk/2013/09/02/vegetarian-unable-to-get-pregnant-naturally-conceives-after-daily-breakfast-of-mcmuffins-3947405/<br /><br />Ja ma Luna kar prav, kakorkoli, to je reklama za Mcdonalds, no sej vsakmu svoje ženska v vsakem …

  • Tom
    15:49 5. September 2013.

    Mislm res žalostno da pišete tako novico, Sploh pa če so ženski priporočil več beljakovin in B12,... <br />To samo …

  • 15:45 5. September 2013.

    To je pa višek neodgovornega novinarstva. Če že jemljete zgodbe s tujih portalov, vsaj prevedite vsa dejstva. Ženska je bila …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.