Orkan, ki potuje proti Evropi

Foto: Severe Weather Europe
Foto: Severe Weather Europe
Nad Atlantskim oceanom se krepi nov orkan.
Oglej si celoten članek

Nevihta Leslie je zjutraj pridobila na moči, zdaj meteorologi govorijo o orkanu prve kategorije, pričakujejo, da se bo še krepil, poroča Severe Weather Europe.

Leslie, ki se krepi nad osrednjim Atlantikom, naj bi do soboto krenil proti Azorskim otokom. Tam v sredo in četrtek meteorologi napovedujejo močne vetrove in izdatne padavine.

Glede na trenutne modele naj bi od Azurskih otokov proti koncu prihodnjega tedna orkan krenil proti zahodni Evropi. Britanski meteorologi napovedujejo, da bi Leslie konec tedna utegnil doseči britanski otok z vetrovi, ki naj bi pihali tudi do 120 kilometrov na uro.

Prejšnji teden je Italijo in Grčijo dosegel redki mediteranski orkan, ki je s seboj prinesel izdatne padavine in popave. Najhuje je bilo na grških otokih, kjer so bila poplavljena celotna mesta, v divjanju vremena so izginili trije ljudje.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 01:34 5. Oktober 2018.

    Dobrodošli na najboljši seks Dating site = = > Sexydrom.com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.