Orožni list ima kar četrtina Črnogorcev

Od 450.000 polnoletnih Črnogorcev jih ima orožni list kar četrtina, nelegalnega orožja pa je po ocenah policije še veliko več.
Oglej si celoten članek

Največ orožnih listov posedujejo prebivalci prestolnice Podgorica in sicer kar 24.304. V kraju Nikšić jih ima orožni list slabih 10.000. V državi ima dovoljenje za nošenje orožja 103.743 ljudi.

Policija sicer ocenjuje, da je nelegalnega orožja v državi še veliko več. Lani so zapleniki 747 kosov orožja, za katerega lastniki niso imeli ustreznega dovoljenja. V prvih štirih mesecih letošnjega leta pa je bilo odvzetih 200 kosov orožja, večima pištol, še piše srbski B92.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.