Osramotil se je pred milijoni

Voditelj Fox televizije Tucker Carlson se je osramotil pred milijoni gledalcev. Med oddajo v živo je zaspal.
Oglej si celoten članek

Carlson je zaspal med oddajo Fox&Friends, ki jo je vodi skupaj še z dvema voditeljema. V dremež je padel med reklamami in se ob vklopu ni zbudil.

Voditelj Mike Jerric je kolegici dejal: "on je res zaspal", nato pa sta bruhnila v smeh. Carlson se je v trenutku posmehovanja zbudil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:56 1. September 2013.

    to bi moglo biti v premislek kako zanimiva je oddaja...o žurnalu pa...kdo je pametnejši.kdor ponuja ali jemlje?Dragi maneken,se mi zdi,da …

  • 12:44 1. September 2013.

    ""Osramotil se je pred milijoni "<br /><br />-tale butasti žurnal 24 se s svojimi plehkimi vsebinami vsak dan osramoti pred …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.