Ostal bo eden in edini Kim Džong Un

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Samo en je lahko Kim Džong Un, druge z enakim imenom bodo "trenirali", da se prostovoljno preimenujejo.
Oglej si celoten članek

O zadnji muhi severnokorejskega voditelja Kim Džong Unga poroča južnokorejska televizija. Pridobili so dokument, v katerem je ukaz vojski, policiji in vladi, naj oblikujejo novo zakonodajo.

Kim se je namreč odločil, da ima lahko v državi le on takšno ime. "Vsi organi partije in javne varnostne oblasti naj naredijo seznam ljudi z imenom Kim Džong Un in naj jih trenirajo, da bodo prostovoljno spremenili ime," naj bi pisalo v dokumentu.

Tistim, ki bi jih ujeli z imenom Kim Džong Un, bodo spremenili podatke na osebnih izkaznicah, spričevalih in vseh uradnih dokumentih. 

Uradne potrditve ukaza s strani Severne Koreje ni, sta pa podobno storila že njegova predhodnika Kim Il Sung in Kim Džong Il.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 12:24 9. December 2014.

    ma dej ga srat. Jaz prej nisem mel nobenih težav. Hodil sem v cerkev(žal) in kamorkoli sem hotel,tudi kartali smo …

  • 20:59 3. December 2014.

    Res drži in imaš popolnoma prav, rdeča mafija s svojim šefom je bila (in je še) zelo, zelo bolna.

  • 20:47 3. December 2014.

    Bwuhahahaha.....bolnik, res. Bolan, bolan, bolan do fundamenta in v popolnem paralelnem svetu, ki nima stika s stvarnostjo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.