Ostala brez ledvice in vranice

Foto: Žurnal24 Prizorišče nesreče. (Foto: Pixsell)
Mladi Avstralki, ki je včeraj v Dubrovniku padla v morje z višine 15 metrov, so odstranili ledvico in vranico. Čaka jo še nekaj operacij.
Oglej si celoten članek

Tanio Hearnden čaka še kar nekaj operacij. Kot je za hrvaške medije povedala njena teta, morajo 24-letnico čim prej prepeljati v Milano, kjer ji bodo operirali obraz; med drugim ima zlomljeno čeljust. Potrdila je tudi, da so ji že v dubrovniški bolnišnici odstranili ledvico in vranico, saj si je med padcem poškodovala tudi notranje organe. Poleg tega ima še zlomljen kolk in obe roki. Njena družina, starši in mož, naj bi v teh dneh prišli na Hrvaško.

Dekle je z višine 15 metrov padlo včeraj popoldne, ko se je s prijatelji sprehajalo po obzidju v Dubrovniku. Tania je nato splezala na sam vrh obzidja, kjer pa ji je spodrsnilo in je padla v morje. Ker je s kopnega niso mogli rešiti, je posredovala luška kapitanija. Njeni svojci so izjavili, da je želela skočiti v morje, vendar si je premislila, a ji je spodrsnilo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.