Otok orgij, ki povzroča ogorčenje

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Otok reklamirajo kot "narkotik friendly"; reklama je povzročila ogorčenje svetovne javnosti.
Oglej si celoten članek

Za ceno okrog pet tisoč dolarjev nudijo najbolj - kot poudarjajo - razuzdane počitnice na svetu. "Seks otok", ki nudi to vrsto hedonizma, je v bližini kolumbijske Cartagene; reklamno kampanjo je prevzela družba "Good girls" in požela val ogorčenja zaradi promocije nemoralnosti.

Medtem ko je prostitucija v Kolumbiji legalna, zvodništvo ni, zato je za zdaj še v zraku, ali marketinška družba krši zakone ali ne, piše Independent.

Foto: Youtube Oglas za seks otok v Kolumbiji

Erotiči video, ki reklamira štiridnevne pakete na privatnem otoku, v okviru katerega bodo bivali na luksuzni jahti, nudi možnost rezervacije počitnic za 30 moških, ki jim bo v času počitnic 24 ur na dan na voljo 60 prostitutk. Gostom obljubljajo vsakodnevna seksi presenečenja in poudarjajo, da gre za "narkotik friendly" okolje; na voljo so jim tudi neomejene količine kokaina in - jasno - neomejene količine alkohola.

Bogat program Posebna križarka prihaja v Koper

Kritiki oglasa izpostavljajo vprašanje zakonitosti ponudbe in poudarjajo še, da so dekleta na jahti v resnici seksualne sužnje.

Pristojni primer še preučujejo.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.