Otroci rešeni, ugrabitelj v bolnišnici

Foto: iStockphoto
Foto: iStockphoto
Policija je prijela duševno neuravnovešenega moškega, ki je v Maleziji kot talce v vrtcu zadrževal 30 otrok in štiri vzgojitelje.
Oglej si celoten članek

Policija je v vrtec izstrelila solzivec, nato pa vdrla vanj. Na ugrabitelja so morali streljati, nihče drug pa ni poškodovan. "Otroci in vzgojitelji so na varnem. Ugrabitelj, oborožen z mačeto in kladivom, je v bolnišnici," je povedal eden izmed policistov.

Drama v enem od malezijskih vrtcev se je začela zgodaj zjutraj, ko je vanj stopil duševno neuravnovešen moški, oborožen z mačeto in kladivom. Policija je obkolila območje vrtca, z ugrabiteljem pa je spregovoril tudi psihiater. Po večurah

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:53 7. Julij 2011.

    Torej ni utegnil pozajtrkovati?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.