Otrok osem ur teroriziral potnike na letalu

Foto: PrtScr YouTube
Foto: PrtScr YouTube
Kot dokaz, kako hudo je bilo, je eden od potnikov objavil posnetek dogajanja na letalu.
Oglej si celoten članek

Potniki, ki so leteli iz Nemčije v New Jersey, so si bili enotni, da je bil njihov osemurni polet prava nočna mora. Osem ur so namreč imeli opravka s triletnim dečkom, ki je celotno pot kričal, tekel po letalu, plezal po sedežih in jim drugače pokvaril polet. 

Začelo se je še pred vzletom v Nemčiji. Zvoke, ki jih je spuščal deček, je potnik opisal kot "demonske". Pred vzletom na posnetku lahko slišite mamo, kako obupano prosi stevardeso, da potrebuje WiFi, da bo lahko usposobila iPad. 

A več kot očitno njena taktika na tem letu ni delovala. Osemurno mučenje je potnik Shane Townley posnel in video objavil na YouTube. "Glejte,kako ta otrok teče in vpije ves čas poleta, medtem ko mama ne naredi ničesar, da bi ga ustavila. Triletnik na osemurnem poletu iz Nemčije v Newark. Nikoli se ne ustavi!" 

Ko je letalo vendarle pristalo v ZDA, se na posnetku sliši neki potnik: "Moj bog, kakšna nočna mora - osem ur kričanja." 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 38

  • 12:19 18. Februar 2018.

    Gamad ki ne zna vzgajat svojih pankrtov zato pa je svet takšen kot je.

  • 07:30 17. Februar 2018.

    težko bi se vzdržal da ga ne klofnem na koncu otrok izpade mučenik jaz pa baraba ki bi ji naprtili …

  • 01:41 17. Februar 2018.

    Jaz pamza ustrelim ali pa mu stisnem svicarja.Druge ni.Tamal ima brain damage,mati isto,da mulota ne more kontrolirat in nima toliko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.