Otrok v Ikei našel pištolo in začel streljati

Foto: Profimedia
Dogodek v Ikeini poslovalnici bi se lahko končal tragično.
Oglej si celoten članek

V kraju Fishers v ameriški zvezni državi Indiana bi se družinsko nakupovanje skoraj končalo tragično. Eden od otrok je namreč v sedežni garnituri našel nabito pištolo in z njo ustrelil. K sreči ni zadel nikogar.

Kot poročajo ameriški mediji, je eden od kupcev preizkušal sedežne garniture, medtem, ko je sedel na enega od kavčev pa mu je iz žepa padla nabita pištola in obtičala v kavču. Kupec, ki je sicer imel dovoljenje za nošenje orožja, tega, da je izgubil pištolo, ni zaznal.

Iz Ikee so sporočili, da je v Ikeine trgovine prepovedano vnašati orožje in da incident obravnavajo zelo resno. Družini otroka so se opravičili.


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:21 26. Junij 2018.

    Google zdaj plačuje od 2500 do 5000 USD na teden za delo na spletu od doma.... Moj prijatelj mlajšega brata …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.