Otroka dala v pečico

Foto: Žurnal24
V pečici so našli 3-letnega dečka. Vanjo naj bi ga položila mati. Zaradi hudih opeklin je deček umrl, mater pa so pridržali.
Oglej si celoten članek
"Bila je dobra mama, dober človek. Ne vem, kaj se ji je zgodilo. Ni slaba mati," je rekla njena sestra in zaprosila, da se ji ne sodi, dokler ne bodo ugotovili podrobnosti.

Ameriški policisti so našli zažgano truplo 3-letnega otroka v pečici. Trupelce malega fantka je bilo ob prihodu policistov še toplo. Umrl naj bi zaradi opeklin, še vedno pa ni znano, ali je bil deček pri zavesti, ko ga je mati dala v pečico.

Pridržali mater
Policija je zaradi suma uboja priprla mater. V priporu bo morala ostati vse do sojenja ali dokler ne plača varščine v višini 5 milijonov dolarjev.

Tudi policiste je prizor pretresel." V svoji karieri sem videl že marsikaj, ampak ta prizor me ves čas spremlja in ves čas mislim na svoje vnuke," je povedal eden izmed policistov.

Zaradi poteka policijske preiskave okoliščine še niso znane. So pa sporočili, da je bila poleg matere v stanovanju tudi deklica, ki so jo že predali centru za socialno delo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.