Otroka namerno pustil v avtu, da je umrl

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Sodišče je ameriškemu očetu, ki je namerno pustil svojega sina, da je umrl v razgretem avtomobilu, obsodilo na dosmrtno ječo brez možnosti pomilostitve.
Oglej si celoten članek

Sodišče je 36-letnega Justina Rossa Harrisa razglasilo za krivega za smrt svojega dveletnega sina, do katere je prišlo že leta 2014 na enem izmed parkirišč v Atlanti.


Harris je do konca na sodišču trdil, da je bila smrt nesreča in da je otroka enostavno pozabil v avtomobilu. Med sojenjem so vendarle na plano pricurljali dokazi o tem, da je - medtem ko mu je otrok umiral v avtomobilu - s svojega mobilnega telefona mladoletnim dekletom pošiljam sporočila s seksualno vsebino.



Sodnica Mary Staley Clark je ob razglasitvi sodbe poudarila, da gre za grozljiv zločin in izrazila prepričanje, da je Harris sina namerno pustil v avtomobilu, da je umrl.

36-letnik je bil že predhodno obsojen zaradi okrutnega ravnanja z otroki in za spolne prestopke.

Tožilstvo je skozi ves postopek dokazovalo, da se je Harris odločil sina ubiti zato, da bi lahko zapustil svojo družino in nadaljeval spolne afere z drugimi ženskami.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • ode
    19:51 7. December 2016.

    To se pri nas ne more zgoditi - mislim, da bi ga spoznali za krivega in celo obsodili, ker je …

  • 08:33 7. December 2016.

    To mi je všeč: "..obsodilo na dosmrtno ječo brez možnosti pomilostitve." In pa to, da bo okušal seksualne potrebe izživljanja …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.