Otroka ne morejo vzeti domov, dokler ne plačajo

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Bolnišnica staršem ne dovoli odpeljati otroka domov, dokler ne plačajo za njegovo zdravljenje.
Oglej si celoten članek

Bolnišnica v Sharjahu na severovzhodu Združenih arabskih emiratov staršem ne dovoli, da bi domov odpeljali novorojenčka z imenom Kiama Mwangi Kamau, preden ne poravnajo računa za zdravljenje. 

Novorojenček se je po poročanju britanskih medijev rodil 11. februarja, prezgodaj, pri 25 tednih. Mama Ruth Wambui Mwaura iz Kenije je bila na počitnicah v ZAE, ko jo je presenetil prezgodnji porod. 

Prezgodnji porod

Dejala je: "Nujno sem morala v bolnišnico, Kiama se je rodil naslednji dan."

A namesto, da bi se veselila rojstva, sta starša sedaj v stiski, kako naj poravnata bolnišnici račun v višini okoli 75 tisoč evrov.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:03 21. April 2017.

    doma bi naj rodila ali pa med okopavanjem krompira na njivi

  • 06:56 21. April 2017.

    z pametnim se da kaj zment z neumnim težko,z opranoglavci pa nikakor

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.