Umrl, ker ga je pozabila v avtu

Foto: Prodimedia
Foto: Prodimedia
Petnajst mesecev stara deklica je bila devet ur sama v pregretem avtomobilu.
Oglej si celoten članek

Znanstvenica Karen Osorio Martinez (35), ki dela v družbi Procter & Gamble v Masonu v ameriški zvezni državi Ohio, je v avtomobilu pozabila svojo eno leto staro hčerko, ko je hitela v službo. 

Petnajstmesečna deklica Sofia Aveiro je zaradi vročine umrla, mama pa se je na svojo "napako" spomnila šele, ko je zamujala v službo. Kaj je storila, se je zavedla šele, ko jo je soprog po devetih urah poklical, potem ko je prišel v vrtec, da bi pobral hčerko, a je ni bilo tam. 

Vrtec, kjer je bila deklica v varstvu, je v bližini poslopja podjetja, oddaljen le približno pet minut.

Reševalce je mama poklicala okoli pete ure popoldan preteklo sredo, ko je hčerko negibno našla v avtomobilu.

Britanski Daily Mail poroča, da je Osorio Martinezova biologinja, njen mož je prav tako znanstvenik, oba sta zaposlena v istem podjetju, a ne na isti lokaciji. 

Policija je sporočila, da se bodo po končani preiskavi odločili, ali bodo mamo ovadili.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:41 30. Avgust 2017.

    To tudi meni ni jasno,da lahko pozabis otroka v avtu.In oni se razmisljajo,ce jo bodo obtozili.Najprej babnico zapret v avto …

  • 08:53 30. Avgust 2017.

    Kako hudiča lahko človek pozabi otroka v avtu, WTF???? Groza od groze. Tudi to je Amerika.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.