Otroka rodila doma, sledil žalosten zaplet

Foto: Profimedia
Zdravnik je v zgodbo posumil.
Oglej si celoten članek

Detomor na severozahodu Bosne in Hercegovine, ki se je zgodil v petek zvečer pri kraju Bužim. 19-letno dekle je rodilo v domači hiši, nakar je njena 41-letna mama komaj rojenega otroka zavila v rjuho in ga zadušila, poročajo lokalni mediji.

Tragedijo so odkrili, ko so 19-letnico zaradi zapletov po porodu odpeljali k zdravniku, kjer sta mama in hči zatrdili, da se je otrok rodil mrtev. Zdravnik je vendarle posumil v resnico zgodbe, poklical je policijo, ki je sprožila preiskavo.

V okviru preiskave so že priprli 41-letnico, ki jo sumijo umora, ravno tako pa tudi njeno 19-letno hčerko, zaradi sostorilstva.

Obe sta umor otroka že priznali, zoper njiju bo stekel postopek na sodišču.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 09:45 19. Avgust 2019.

    Upam, da bosta dolgo gnili v zaporu, pošasti!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.