Otroke nameraval posiliti, umoriti in pojesti

Foto: Youtube Mučilnica Foto: Youtube Mučilnica Foto: Youtube Mučilnica Foto: Youtube Mučilnica
Sojenje razkrilo grozljive podrobnosti načrtov 40-letnega Geoffreyja Portwaya.
Oglej si celoten članek

Portway je priznal obtožbe, tožilci se trudijo, da bi ga za zapahe spravili za 27 let.

Fotografije, ki so jih pokazali med sojenjem, razkrivajo, da je načrtoval ostudne zločine. V zvočno izolirani kleti je zgradil skrivno sobo, v kateri so našli jekleno kletko, več mesarskih nožev, lisice in krsto, narejeno za otroka.  Našli so tudi otroško pornografijo.

Debate po spletu

Priznal je, da se je z Ronaldom Brownom po spletu dogovarjal, da bosta ugrabila dečka, ga zlorabila in ubila, pojedla, ostanke pa vrgla aligatorjem, poroča Daily Mail.

Portwaya, ki je sicer britanski državljan, a živi v ameriški zvezni državi Massachusetts, so policisti odkrili v obsežni operaciji, ki se je začela leta 2010. Takrat so našli in prijeli tudi druge pedofile - našli so ga še pravi čas, saj ni dokazov, da bi svoje načrte tudi uresničil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.