Otroku odsekal roko in jo vrgel v vrelo vodo

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Neki Kitajec je svojemu 9-letnemu pastorku s sekiro za meso odrezal roko in jo vrgel v vrelo vodo.
Oglej si celoten članek

Cheng Sun je dečkovo mamo, Xiao Shen, spoznal pred malo več kot enim letom. Par, ki čez tri mesece pričakuje dvojčka, je nameraval kupiti novo stanovanje, ki ga je za rastočo družino nujno potreboval.

Xiao Shen je usodnega dne odpotovala k sorodnikom, da bi jih prosila za denar. Ko je poklicala domov in Chengu Sunu povedala, da je prišlo do zamude, je 43-letnik znorel in se znesel nad otrokom. Najprej ga je s palico pretepel, nato pa je zgrabil za sekiro za meso in mu odsekal roko, ki jo je nato vrgel v vrelo vodo.

Očim je poklical policijo in dejanje priznal. Dečka so prepeljali v bolnišnico. Zdravniki pa so imeli za 9-letnika slabo novico. Ker je bila roka predolgo v vroči vodi, jo je bilo nemogoče prišiti nazaj. "Vedno sem verjel, da mi bo dober oče. Bil mi je všeč. Vse je uničil,“ je deček povedal policiji.

43-letnega očima čaka večletna zaporna kazen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.