Padel z letala in pristal na strehi trgovine

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Na strehi trgovine sredi Londona so našli truplo moškega, za katerega menijo, da je padel z letala.
Oglej si celoten članek

Londonska policija preiskuje primer dveh moških, za katera menijo, da sta bila slepa potnika na letalu družbe British Airways, ki je na enega izmed londonskih letališč prispelo iz Johannesburga v Južnoafriški republiki, piše Guardian.

Truplo enega so našli na strehi ene izmed trgovin v Londonu, drugega so hudo poškodovanega sprejeli v bolnišnico. Njegove identitete še niso potrdili, z njim policija še ni opravila razgovora, saj ni pri zavesti.

Slepo potniki na letalih se običajno skrijejo v prostor za kolesa, kjer so izpostavljeni velikim temperaturnim razlikam; letalske družbe so v the prostorih že večkrat našle trupla slepih potnikov, ki običajno umrejo zaradi podhladitve ali pomanjkanja kisika, še piše Guardian. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.