Pahor na vrhu EU-Afrika

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Predsednik Borut Pahor se v Bruslju udeležuje dvodnevnega vrha Evropske unije in Afrike.
Oglej si celoten članek

Dvodnevni vrh, ki se ga udeležuje okrog 60 voditeljev držav z obeh celin, poteka pod naslovom Vlaganje v ljudi, blaginjo in mir. Slovenski predsednik Borut Pahor bo nastopil na temo miru in varnosti. V okviru vrha bo opravil tudi več srečanj z evropskimi in afriškimi voditelji, med drugim se bo danes sestal s tunizijskim predsednikom Moncefom Marzoukijem.

Že pred srečanjem, ki se ga kot častni gost udeležuje generalni sekretar Združenih narodov Ban Ki Mun, so v Bruslju pripravili poslovni forum Evropska unija-Afrika.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:36 2. April 2014.

    Spet je šel menjat lipicance za kamele.

  • 16:05 2. April 2014.

    Naj gre še malo ebolo zdravit luzer, ko je tako rad v središču.

  • 15:36 2. April 2014.

    Ti si car, z ledene dvorane med afričane.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.