Pahor počiva na Brionih

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
Slovenski premier Borut Pahor del dopusta preživlja na Brionih.
Oglej si celoten članek

Po poročanju hrvaškega tednika Nacional gre za zasebni aranžma, na otok pa se je odpravil takoj po sobotnem srečanju s hrvaško premierko Jadranko Kosor v Bohinju.

V premierjevem kabinetu so potrdili, da je Pahor trenutno res na dopustu, in sicer "v slovenski in hrvaški Istri".

Na Brione naj bi prispel z ladjo, nameščen pa je v vili Brijunka, v kateri naj bi ostal do konca tedna. Na Hrvaško naj bi odšel po povabilu Kosorjeve.

 Na Brionih naj bi letos dopustovali še nekateri tuji visoki državniki, tudi slovaški in avstrijski predsednik, Ivan Gašparovič in Heinz Fisher. Tja bo prispel tudi visoki ruski uradnik Georgij Poltavčenko, ki je eden najbližjih sodelavcev ruskega premierja Vladimirja Putina. Pred Pahorjem pa se je na Brionih že mudil srbski predsednik Boris Tadić.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.