Pamplona: danes zabava, od jutri tečejo biki

Foto: Reuters Ulice Pamplone. Fotografija je danšnja. Foto: Reuters Ljudi očitno ne manjka. Foto: Reuters Veselje v Pamploni. Foto: Reuters Današnje odprtje festivala San Fermin v Pamploni. Foto: Reuters Lani jo je skupil 23-letni Čilenec Alonso Ceardi (v modri majci). Foto: Reuters Pomagati so mu morali reševalci. Foto: Reuters Rana se je zacelila, majica se ni. Foto: Reuters Čilenec je v spomin na napad bika dobil uokvirjeno fotografijo.
Danes se začenja festival San Fermin v španski Pamploni. Jutri se prične tudi sporni in legendarni tek pred biki. Nekaj današnjih utrinkov in kako je napad bika lani preživel Čilenec, v galeriji.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.