Panika na Švedskem: To se je zgodilo včeraj

Foto: Epa Covid-19 Foto: Epa Covid-19 Foto: Epa Covid-19
Na Švedskem so v zadnjem dnevu potrdili več kot 4000 novih primerov okužbe z novim koronavirusom, umrlo pa je 96 bolnikov s covidom-19, kar je največ v zadnjih treh mesecih, so sporočile švedske oblasti.
Oglej si celoten članek

Na Švedskem je doslej umrlo 6.321 covidnih bolnikov, kar je glede na število prebivalcev nekajkrat več kot v drugih skandinavskih sosedah, a še vedno manj kot v nekaterih drugih evropskih državah, kot je na primer Španija, na spletni strani poroča Reuters.

Švedska, ki se je odločila za mehkejši pristop v boju proti pandemiji covida-19 kot druge evropske države, podobno kot spomladi tudi v drugem valu pandemije beleži največ novih okužb med skandinavskimi državami. Zaradi širjenja virusa so v državi z okoli 10,3 milijona prebivalci v začetku tedna prvič sprejeli odločitev o omejitvi javnega zbiranja.

Ta bo do 24. novembra omejena na osem ljudi, je v ponedeljek sporočil švedski premier Stefan Löfven.

Foto: Epa Covid-19

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 18

  • 12:06 27. November 2020.

    Marko pravi, da to ni nič, da to ni nič res, da to ne obstaja, da je to propaganda... slovenska …

  • 21:59 21. November 2020.

    Hola, estoy feliz de anunciarle una verdadera compañía de préstamos de la que puede obtener un préstamo rápido, ofrecemos todo …

  • 23:05 18. November 2020.

    Ta nori Jančič.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.