Panika ob krsti: Moški se je želel približati kraljici, sledilo je tole ...

Foto: Epa
Foto: Epa
Nepregledna vrsta ljudi, ki se želijo posloviti od pokojne kraljice Elizabete II., tudi danes ostaja blizu maksimalne kapacitete. Pričakovana čakalna doba je najmanj 24 ur, zato pristojni ljudi pozivajo, naj ne prihajajo več.
Oglej si celoten članek

Slovo od kraljice v dvorani Westminster je sicer včeraj zmotil incident, ko je nek moški stekel iz vrste žalujočih in se približal krsti. Policisti so ga nemudoma pridržali in odpeljali iz dvorane.

Pred ponedeljkovim pogrebom se medtem v Londonu že zbirajo prvi tuji voditelji. Kralj Karel III. naj bi se tako danes srečal s premierji držav Commonwealtha - 14 nekdanjih kolonij, ki ostajajo del britanske monarhije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:12 17. September 2022.

    "ko je nek moški stekel iz vrste žalujočih in se približal krsti"......Zelenski je že sporočil , da je bil moški …

  • 15:34 17. September 2022.

    Butasto. Kaj pa bi ji lahko naredil? Vse skup je ena velika pustna povorka.

  • 13:48 17. September 2022.

    ne razumem, zakaj toliko časa vlačijo tole krsto naokoli ... preveč denarja in ostalega bogastva na račum imperializma oz. po …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.