Panika: Obvestilo o bombi na Hrvaškem

Foto: Profimedia
Obvestilo je povzročilo velik preplah.
Oglej si celoten članek

Let iz Prage v Split. Kot poročajo hrvaški portali, je pilot letala dvajset minut pred pristankom v Splitu prejel informacijo o nastavljeni bombi. Šlo je za let češkega prevoznika Smartwings. 

Dogodek je za N1 potrdila Hrvaška kontrola zračne plovbe; potrdili so, da je šlo za izredno stanje, podrobnosti pa niso navedli. 

Kot poroča portal Index.hr je pilot prejel obvestilo, ko je letalo prispelo v hrvaški zračni prostor. Obvestil je zračno kontrolo in pristal v Splitu, kjer je policija začela s preverjanjem vseh potnikov. 

Letališča niso zaprli za promet, policija pa dodatnih pojasnil v tem trenutku še ne daje. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.