Papež Frančišek poziral z najstniki

Foto: EPA Papež Frančišek Foto: EPA Papež Frančišek Foto: Twitter Papež Frančišek
Papež Frančišek je spet prekršil strogi protokol. Nasmejan in razigran se je fotografiral s skupino najstnikov. Fotografija se je kmalu znašla na Facebook strani enega izmed najstnikov.
Oglej si celoten članek

Kot pišejo tuji mediji naj bi skupina najstnikov pristopila do papeža in ga prosila, če se fotografira z njimi. Ta je seveda na povabilo pristal in tako je nastal fotografija, ki je prek družabnih omrežij hitro obšla svet.

Komentator dnevnika Corriere della Sera Beppe Severgnin je dejal, da nikakor ne gre za marketinško potezo. "Papež je rad obkrožen z ljudmi, medtem ko je bil njegov predhodnik raje obkrožen s knjigami."

Preseneča že od začetka

Sicer je papež Frančišek že od samega začetka papeževanja rad prekrši kakšno strogo vatikansko pravilo. Pogosto ljudi, ki se nanj s pismi obračajo po pomoč, pokliče po telefonu in se z njimi pogovarja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 07:50 1. September 2013.

    in kje piše, da je narobe???????????

  • mph
    20:06 31. Avgust 2013.

    Nič, ampak to bi moral vprašati vse ostale papeže, od kar je prišla na svet fotografija, pa ne bi bilo …

  • 19:10 31. Avgust 2013.

    In kaj je to narobe, če se je slikal z ljudmi ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.