Papež izmenjal kapo z vernikom

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Papež Frančišek je na včerajšnji molitvi z vernikom zamenjal kapo.
Oglej si celoten članek

Ko je med vožnjo v papamobilu pozdravljal vernike, mu je eden izmed njih izročil papeško pokrivalo. Papež Frančišek ga je prijazno vzel in mu izročil svojega, novega pa si nadel na glavo.

Maša za žrtve potresa

Papež Frančišek je včeraj na Trgu svetega Petra molil za žrtve nedavnega potresa v Iranu in Pakistanu. Svojo žalost je opisal z besedami: "Z žalostjo sem izvedel za uničujoč potres, ki je prizadel prebivalce Irana in Pakistana ter prinesel smrt, trpljenje in uničenje. Molim k Bogu za vse tiste, ki so v bolečinah, in jim želim izkazati svojo."

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.