Papež se je zelo razjezil

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Papež Frančišek je miren in se večino časa smehlja, a v Mehiki so ga zelo razjezili.
Oglej si celoten članek

Papež je trenutno na petdnevnem obisku v Mehiki, preveč goreči oboževalci pa so ga včeraj spravili v slabo voljo na stadionu Morella, poroča Telegraph.

Ko je pozdravljal vernike, sta ga zagrabili dve roki in ga nista spustili niti, ko je papež izgubil ravnotežje in se naslonil na otroka, ki je bil na vozičku. Da ni padel po tleh, so preprečili papeževi varnostniki, na papeževem obrazu pa je bilo opaziti jezo. Dvignil je glas in v španščini dvakrat zabrusil: "Ne bodite sebični!" Kdo ga je zagrabil, iz posnetka ni razvidno. 

Papež za razliko od predhodnikov, ki sta imela neprebojni papamobil, uporablja takega brez strehe. 
"Res bi se lahko zgodilo marsikaj, ampak pri mojih letih ne moreš veliko izgubiti," je papež dejal pred dvema letoma. 

Papež Frančišek danes zaključuje obisk v Mehiki. Pred odhodom bo v Ciudad Juarez na meji z ZDA daroval mašo, ki jo bodo lahko spremljali tudi verniki na ameriški strani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 14:53 17. Februar 2016.

    Kaka faca - kot da bi mu ga ena vlekla, he,he...

  • 10:59 17. Februar 2016.

    Nič minusov. Sestavek so popravili iz "Padel" na "naslonil"

  • 09:48 17. Februar 2016.

    https://www.youtube.com/watch?v=311qm_BS1Jc

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.