Par na sprehodu v gozdu našel okostje mladoletnika

Foto: Nemška policija
Foto: Nemška policija
Policija poskuša identiteto mladeniča odkriti s pomočjo fotorobota.
Oglej si celoten članek

Par se je po poročanju nemških medijev s psom 3. oktobra lansko leto sprehajal v gozdu v bližini mesta Dippoldiswalde v bližini Dresdena na vzhodu Nemčije ob poljski meji. Njun pes je naenkrat pričel lajati, par mu je sledil in pod listjem našel človeško okostje. 

Preiskava je pokazala, da gre za mladeniča, starega med 12 in 17 let, a njegove identitete do danes niso odkrili. Policija je pregledala vse sezname pogrešanih v Evropi, a niso našli nikogar, ki bi ustrezal mladeniču. Policija sumi, da gre morda za migranta.

V bližini našli le ogrlico s perlicami

Mladenič je bil popolnoma gol, ostankov oblačil niso našli nikjer v bližini. Našli so le ogrlico s štirimi perlicami. Na okostju niso našli nobenih znakov nasilja. Predpostavljajo, da je truplo razpadlo zaradi velike vročine. Domenajo, da se je tam nahajalo od začetka julija.  

Foto: Nemška policija Najdeno okostje v Nemčiji

Policija je sedaj na podlagi najdbe oblikovala fotorobota, s pomočjo katerega želi odkriti identiteto mladeniča. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.