Pariz še vedno hromi sneg

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
Sneg še vedno ovira promet na območju Pariza. Zaprtih je več cest, na letališču Charles de Gaulle pa so odpovedali številne polete.
Oglej si celoten članek

Francoski notranji minister Brice Hortefeux je voznike pozval, naj se na cesto odpravijo le v nujnih primerih. Številne ceste so zaradi snega in poledice neprevozne. Razmere naj bi se uredile popoldne.

 

 

Zaradi odpovedanih poletov je na osrednjem pariškem letališču noč preživelo več tisoč ljudi. Na pariški obvoznici je obstalo okoli 2500 tovornjakov. Zaprt je tudi Eifflov stolp. Že včeraj so morali predčasno zapreti park okoli gradu v Versaillesu.

 

V sredo popoldne je v Parizu in okolici zapadlo enajst centimetrov snega, največ po letu 1987. Vremenoslovci novega snega ne napovedujejo. Ker se bo ohladilo, pa opozarjajo na nevarnost poledice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.