Pazite, kaj objavljate: Pohvalila se je z dobitkom, a nato ostala brez njega

Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
Objava na socialnih omrežjih jo je drago stala.
Oglej si celoten članek

Hrvaški mediji poročajo, da je tamkajšnja policija prijela prijavo 27-letnice, ki se je na socialnih omrežjih pohvalila s fotografijo dobitnega listka. Ko ga je želela na športni loteriji vnovvčiti, se je izkazalo, da je dobitek pred njo vnovčil nekdo drug. 

Policija je sporočila, da je bilo dekle oguljufano za več sto hrvaških kun. 

Fotografijo dobitnega listka je na socialnih omrežjih objavila 17. januarja, takoj za tem, ko je izvedela, da je srečna dobitnica. 

Foto: 24sata Dobitni listek

Policija sedaj išče neznanega storilca ter opozarja državljane Hrvaške, naj bodo previdni pri tem, kakšne informacije in fotografije objavljajo na socialnih omrežjih.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:20 21. Januar 2019.

    kreten babji še svojo rit objav k serješ

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.