Pes Buddy rešil družino

Foto: Žurnal24 Nemški ovčar, prijazen

Your browser doesn’t support HTML5 video

Pes je človekov najboljši prijatelj. To je znova dokazal nemški ovčar Buddy, ki je policiste in gasilce pripeljal do goreče hiše svojega lastnika.
Oglej si celoten članek

Petletni nemški ovčar Buddy je postal novi heroj Aljaske.

Buddyjev lastnik Ben Heinrichs je delal v garaži, ko je prišlo do kratkega stika in se je razvnel požar.

Na kraj so krenili policisti in gasilci, vendar pa se jim je pokvaril GPS in so se izgubili. Pot do hiše jim je pokazal  Buddy, ki je pretekel dobrih 88 kilometrov.

Za nagrado je dobil odlikovanje in veliko kost. Heinrichs, ki je utrpel lažje opekline obraza in rok, pa ve povedati, da je Buddy dober pes čuvaj, ki odganja tudi medvede.

Kako je gasilce pravočasno pripeljal do hiše, si oglejte v zavihku video.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.