Pes ležal ob krsti lastnika

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Ameriški častnik umrl v Afganistanu. Na njegov pogreb je prišlo 1.500 ljudi in njegov najzvestejši prijatelj – pes Hawkeye, ki je ves čas pogreba ležal ob krsti.
Oglej si celoten članek

Petintridesetletni častnik Jon Tumilson je bil eden od 38, ki so umrli v strmoglavljenju helikopterja v Afganistanu 6. avgusta.

Na pogreb v domačem Rockfordu v Iowi se je od njega poslovilo okoli 1.500 žalujočih, pretresljiv pa je bil pogled na njegovega prinašalca Hawkeyja, ki je želel biti tudi po smrti blizu svojega gospodarja.

Družini je sledil v cerkev, kjer je ves čas obreda ležal poleg krste, in nato še na pokopališče.

 

 

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:00 25. Avgust 2011.

    kdo bo ležal ob krsti...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.