Pes obsojen na kamenjanje

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Judovsko rabinsko sodišče na smrt s kamenjanjem obsodilo psa.
Oglej si celoten članek

Takšno odločitev je po poročanju izraelskega časnika Maariv utemeljilo s tem, da naj bi bil pes reinkarnacija odvetnika, ki je pred 20 leti žalil sodnika tega sodišča. Kamenjanje naj bi bilo primeren način, da psa rešijo "zlega duha, ki se je naselil v njem". Psu je uspelo pobegniti pred izvršitvijo obsodbe.

Pes je po poročanju izraelske spletne strani Ynet pred nekaj dnevi vstopi lv stavbo jeruzalemskega finančnega sodišča in je ni hotel zapustiti. Sodnika je spomnil na prekletstvo, ki so ga izrekli nad omenjenim sodnikom in se je glasilo kot napoved, da se bo na svet po smrti vrnil kot pes.

Izvršitev kazni so sodniki naložili tamkajšnjim otrokom in so že naleteli na ostre kritike tamkajšnje organizacije za zščito in proti mučenju živali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:11 19. Marec 2019.

    Ene države, mislim, za znoret!

  • 14:00 20. Junij 2011.

    Bolano!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.