Pes pobegnil pijanemu lastniku in pogrizel otroka

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zaradi nepazljivosti pijanega lastnika je pes pobegnil z dvorišča in na ulici napadel in pogrizel otroka. Policija je zoper lastnika podala kazensko ovadbo.
Oglej si celoten članek

5. januarja okrog 16.45 je 48-letnik prišel domov na ulico Kustošijskega venca v Zagrebu. Ker je bil močno pijan, je med njegovim prihodom pes pobegnil z dvorišča, potem pa na ulici napadel in ugriznil otroka v predel meč.

Policija je ugotovila, da je ravnanje lastnika ameriškega stafordskega terierja ogrožalo zdravje in varnost ljudi, posebej otrok, in drugih živali, saj mu je omogočil prosto gibanje, kar je v nasprotju z zakonom o zaščiti živali.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 12:23 7. Januar 2023.

    V takih primerih bi morala biti uzakonjena takojšnja evtanazija lastnika, psa pa v prevzgojo, če je možno še kaj popravit, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.