Pes Ray Charles je novi hit na Facebooku

Foto: Facebook Ray Charels Foto: Facebook Ray Charels
Slepi psiček Ray Charles navdušuje javnost. Njegovo Facebook stran je vščekalo že skoraj 14 tisoč ljudi.
Oglej si celoten članek

Bralci revije Modern Dog so za psa meseca aprila izbrali zlatega prinašalca, ki sliši na ime Ray Charles. Vse od takrat se pogumni psiček pojavlja povsod. Ima tudi svojo Facebook stran, ki jo je všečkalo že skoraj 14 tisoč uporabnikov.

In zakaj je Ray Charles tako poseben?

Je zelo optimističen pes, ki se je rodil slep in ga je posvojil moški iz Bostona. Sam sebe na svoji Facebook strani opiše takole: "Sem zlati prinašalec Ray Charles. Rodil sem se slep, ampak ne skrbite, lahko počnem vse, kar počnejo ostali psi. Živim še z dvema starejšima bratoma Haleyem in Jackom, ter sestro Maggie. Rad nasmejim in osrečim ljudi in v veselje mi je, da prinašam srečo vsem okoli mene."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.