Pes ubil dojenčka, njegov bratec hudo ranjen

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Velika Britanija je pretresena zaradi smrti 4-mesečnega dojenčka, ki ga je do smrti napadel družinski pes. Napadel je tudi njegovega 22-mesečnega bratca, za katerega življenje se zdravniki še borijo.
Oglej si celoten članek

V britanskem Colchestru je prišlo do tragičnega dogodka, ko je domači pes - domnevno naj bi šlo za stafordširskega bulterierja - napadel dva otroka. Nekajmesečni dojenček njegovega napada ni preživel, njegov bratec je hudo poškodovan, zdravniki se zanj še borijo. Kot poročajo britanski mediji je ranjena tudi odrasla ženska, gre za dečkovo mamo. Njene poškodbe niso usodnega značaja.

Sosedje nesrečne družine so za Sky News povedali, da so se pred hišo začeli zbirati policijski avtomobili, zato so vedeli, da je nekaj narobe. "Ko smo slišali, da je dojenček mrtev, sprva sploh nismo mogli doumeti. Tako zelo žalostno in tragično."


Vodja policijske uprave v Essexu je medijem povedal, da v težkih trenutkih družini ob strani stojijo usposobljeni policisti, ki vodijo preiskavo. Zakaj je do dogodka prišlo, se še ne ve. Oba hudo poškodovana otroka so reševalci še živa prepeljali v bolnišnico, mlajši je poškodbam podlegel, za življenje starejšega se še borijo, že zdaj pa je jasno, da mu bo napad psa spremenil življenje in tudi videz.

Psa, ki je zakrivil dojenčkovo smrt, so policisti odpeljali, v soglasju z družino so ga uspavali.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 16

  • 20:39 15. Oktober 2016.

    V soglasju z družino so ga uspavali.- Kaj pa lasnik bo pa položnico dobil i stvar rešena , stvar rešena …

  • 06:24 15. Oktober 2016.

    Pri nas smo istočasno imeli hči, sina in rottweilerko, kateri so skupaj odraščali. Vez, katera se je čez čas zgradila …

  • 03:13 15. Oktober 2016.

    Vseh drugih napadov, ki se zgodijo, se pa "pač" ne objavi. Taki članki so posledica neizobraženih pisunčkov.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.