Pet kilometrov vozil avto brez ene pnevmatike

Foto: EPA
Foto: EPA
V torek zvečer so italijanski policisti imeli opravka z voznikom, ki je več kilometrov vozil brez ene pnevmatike.
Oglej si celoten članek

Sredi vozišča na Ulici Udine v Trstu so policisti naleteli na zanimiv prizor. Na vozišču je bil avtomobil s samo tremi pnevmatikami. Med odbijačem in zadnjim desnim kolesom avtomobila pa je ležal skuter aprilia 150, ki je bil pred trčenjem parkiran v bližini, poroča Primorski dnevnik. 

Ko so policisti pristopili k vozilu, so hitro opazili, da je voznik močno vinjen. Opravili so alkotest in izkazalo se je, da je imel moški v litru izdihanega zraka kar 2,25 grama alkohola. 

Preiskava dogodka je pokazala, da je moški pnevmatiko izgubil že na Novi cesti za Opčine, ki je od kraja, kjer je končal svojo pot, oddaljena pet kilometrov. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:04 23. Junij 2017.

    Kako pa veš, da imajo Italijani "smešno nizke kazni"??? Dogodek se je namreč zgodil v Italiji.

  • mph
    14:35 23. Junij 2017.

    In ob smešnih kaznih ne bo nikoli drugače. Vsakemu pijancu za volanom bi morali soditi za poskus umora.

  • 14:31 23. Junij 2017.

    "v litru izdihanega zraka kar 2,25 grama alkohola"<br />Ta je biu pa kar dobro nažgan :D

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.