Pet mrtvih v eksploziji plina

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Umrlo je najmanj pet ljudi, med njimi trije otroci.
Oglej si celoten članek

V eksploziji plina, ki ji je sledil velik požar, je v nedeljo na Češkem umrlo najmanj pet ljudi, od tega trije otroci, še enajst pa je bilo ranjenih, so potrdile češke oblasti. Enega človeka še vedno pogrešajo.

Eksplozija v večstanovanjski zgradbi je odjeknila v mestu Frenstat pod Radhostem na vzhodu države, silovita eksplozija pa je poškodovala tudi nekaj okoliških hiš.

Več ranjenih

Več ranjenih ima hude opekline, dva med njimi pa sta v kritičnem stanju. Med ranjenimi je tudi gasilec.

V mestu so se medtem razširile govorice, da je eksplozijo namerno sprožil eden od najemnikov v večstanovanjski zgradbi, ki mu je zaradi neplačevanja najemnine grozila skorajšnja izselitev. Moški je v eksploziji umrl.

Policija je sporočila, da zadevo preiskuje, za zdaj pa možnosti kriminalnega dejanja ne izključujejo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.