Pet mrtvih v hudi prometni nesreči

Foto: Shutterctock avstrijska policija
Na avtocesti pri Dunaju se je danes zjutraj zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrlo pet ljudi, še trije pa so poškodovani.
Oglej si celoten članek

Minibus z osmimi potniki je zapeljal v varovalno ograjo, nakar ga je dvignilo in katapultiralo v podporni steber nadvoza, je po poročanju avstrijske tiskovne agencije APA sporočil predstavnik gasilcev.

V nesreči je bilo udeleženo samo to vozilo, je za APA še povedal predstavnik tamkajšnjih gasilcev Franz Resperger.

Šlo naj bi sicer za vozilo z romunsko registracijo, je povedal predstavnik tamkajšnje policije, ki domneva, da so bili tudi ponesrečeni romunski državljani. So pa po besedah Respergerja med smrtnimi žrtvami tudi otroci.

Dve poškodovanki, približno 60-let stari ženski, sta utrpeli hujše poškodbe in so ju s helikopterjem prepeljali v bolnišnico. Kako hudo naj bi bila poškodovana tretja oseba, ni jasno, še poroča APA.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.