Tri deklice ostale brez mame

Foto: PGD Braslovče Avto v drevo
V nesreči, ki jo je povzročil pijan voznik, umrl mama treh deklic, ki je bila na poti v službo.
Oglej si celoten članek

"Pretresen sem, poznam družino, otroci hodijo skupaj v šolo," je po usodni nesreči v Biogradu za 24sata povedal Ante Fuzul.

Na prvi dan novega leta je v prometni nesreči v Biogradu na morju umrla 36-letnica, mati treh mladoletnih deklic. Do nesreče prišlo prav na cesti, kjer stanovalci že dolgo zahtevajo, naj se postavijo ležeči policaji, saj so na njen umrli že štirje ljudje.

Za nesrečo je domnevno kriv 18-letni voznik volkswagna, ki je prehiteval 36-letno medicinsko sestro ter med prehitevanjem trčil vanjo, tako da je njeno mazdo zavrtelo in odneslo s ceste v drevo. Policisti so ugotovili, da je imel 18-letnik, ki se je z avtomobilom prevrnil na streho, v krvi kar 1,4 promila alkohola.

Fotografija je simbolna. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 23

  • 18:47 2. Januar 2018.

    Nesreca Biograd......slika PGD Braslovce......se delate norca?

  • 13:08 2. Januar 2018.

    mogoče se bo pa kdo zamislil

  • 12:50 2. Januar 2018.

    kot drugo pa...zgleda da maš ćefurijanske gene...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.