Pijan in zadrogiran s kladivom ubil svojega psa

Foto: M.T./PIXSELL
Foto: M.T./PIXSELL
Osumljenec je v soboto popoldne na dvorišču stavbe ubil svojega psa tako, da ga je s kladivom udaril po glavi.
Oglej si celoten članek

51-letni nemški državljan jev soboto popoldne na dvorišču stavbe v mestu Reka ubil svojega psa, poroča hrvaški portal 24sata. 

Reška policija je izvedla kazensko preiskavo zaradi suma storitve kaznivega dejanja uboja in mučenja živali. Osumljenec je v soboto popoldne na dvorišču stavbe ubil svojega psa tako, da ga je s kladivom udaril po glavi. Že med aretacijo so policisti ugotovili, da je pod vplivom alkohola in drog.

Nato pa je osumljenec v prostorih policije še poškodoval del inventarja. Po končani preiskavi so zaradi suma storitve kaznivih dejanj uboja in mučenja živali ter poškodovanja tujega premoženja zoper osumljenca vložili kazensko prijavo na pristojno državno tožilstvo. Osumljenec je trenutno v priporu, še poroča portal 24sata.

Najbolj aktualna črna kronika naših krajev na naši spletni strani.

dezurni@styria-media.si

Magazin Plaža Strunjan: Znani Slovenec v sporu z varnostnikom, posredovala policija

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 22:42 5. Avgust 2021.

    Iransko-nemški blond cigan Hrvoje.

  • 17:46 2. Avgust 2021.

    Povejte do konca.... .Nemec? Nemški državljan....hrvaških korenin?

  • 16:52 2. Avgust 2021.

    Žal takšni delikti nikoli ne bodo ustrezno kaznovani..Takšna oseba , ki psa ubije bo slej kot prej ubila tako tudi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.