Pijan pilot želel leteti

Foto: Žurnal24 FOTO: iStockPhoto
Pilot družbe United Airlines je v letalo sedel pod močnim vplivom alkohola in želel odleteti novim izzivom naproti.
Oglej si celoten članek

Še dobro, da je eden od članov posadke posumil, da pilot ni v najbolj treznem stanju. Na kraj dogodka je prihitela britanska policija in pilotu družbe United Airlines preprečila pilotiranje. 51-letnik bi moral sicer potnike popeljati čez Atlantik.

Pilot se je zaradi odpovedi leta za nekaj časa celo zaprl v svojo kabino, nato pa so ga policisti le priklicali ven. Pilotom se sicer svetuje, da 24 ur pred pilotiranjem ne pijejo alkoholnih pijač.

 

Družba United Airlines je polet iz Londona v Chicago odpovedala, 124 potnikov pa je v ZDA poletelo z drugimi letali. Proti pilotu so že sprožili postopek, ki naj bi se začel prihodnji teden v Washingtonu. Med preiskavo seveda ne sme opravljati svojega dela.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.