Pijan z avtom v publiko na koncertu Petra Graša

Foto: 24sata
Foto: 24sata
Pijan voznik je z avtom priletel v publiko na koncertu Petra Graša v Tisnem na otoku Murter.
Oglej si celoten članek

36-letni voznik Opel Astre je 40-letno Zagrebčanko hudo poškodoval in je v kritičnem stanju, druga 47-letna žrtev je le lažje poškodovana. Obe so odpeljali v bolnišnico v Šibeniku. 

Do nesreče je prišlo nekaj minut čez polnoč, pijan voznik brez vozniškega dovoljenja pa je zaradi neprilagojene hitrosti zadel betonski zid, nato pa ga je odneslo v ženski (ena je bila naslovnjena na zidu, druga je sedela na njem), ki sta bili le nekaj deset metrov od odra, poroča 24sata.

Končnega poročila o nesreči še ni, ogled kraja je trajal več kot do treh zjutraj, poleg tega pa se mora voznik, ki je pridržan, pred zaslišanjem strezniti. 

Grašo je po poročanju 24sata videl nesrečo, nato odpel še nekaj pesmi in prekinil koncert. Prejšnji njegov koncert, ki bi moral biti 10. avgusta, je bil odpovedan zaradi dežja. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.