Pijana in zadeta mama v avtu pod smetmi vozila hčer

Foto: Montgomery county police
Foto: Montgomery county police
Teksaška policija je v sredo zaradi vožnje pod vplivom drog in alkohola aretirala 40-letno Jessico Barber Gutierrez. V njenem avtomobilu so pod kupom oblačil in smeti našli tudi dojenčico, staro komaj osem mesecev.
Oglej si celoten članek

Jessica je brez kakršnegakoli razloga sredi avtoceste zaustavila avtomobil. K njej sta pristopila policista. Dejala jima je, da je popila pivo, pojedla antidepresive in kadila marihuano.

Policista sta na podlagi njene izpovedi pregledala avtomobil. Pod smetmi, škatlo z obleko in rolko sta našla njeno osemmesečno hčerko, pripeto na avtosedež, piše Daily Mail.

Jessica je policistom povedala tudi, da je doma skupaj z 21-letnim sostanovalcem pustila svojega 12-letnega otroka. Policisti so jo nato najprej odpeljali v bolnišnico, nato pa na policijsko postajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.