Pijana voznica na nasprotni vozni pas; umrl voznik, ki je pripeljal pravilno

Foto: 24sata
Foto: 24sata
Vinjena voznica je zapeljala na nasprotni vozni pas, po katerem je pravilno pripeljal motorist.
Oglej si celoten članek

Hrvaški mediji poročajo o tragični prometni nesreči, ki se je zgodila v bližini Poreča v Istri, v kateri je umrl 39-letni voznik motorja. 

Huda prometna nesreča se je zgodila na cesti Kukci - Vranići pri Poreču včeraj okoli 23.45 ure. V nesreči je umrl motorist, mladoletno dekle, ki je bila sopotnica na motorju, pa je huje poškodovana. 

Nesrečo je povzročila vinjena 32-letna voznica, ki je z vozilom znamke Volkswagen Caddy zapeljala na nasprotni vozni pas, po katerem je pravilno pripeljal motorist s sopotnico. 

Strožje kazni Nova zakonodaja na Hrvaškem: Oglobili so ga za skoraj štiri tisoč evrov

Alkotest je pokazal, da je voznica, ki je vozila iz smeri Poreča proti kraju Kukci, imela v krvi 1,44 promila alkohola. V bližini restavracije Marina je s prednjim delom avtomobila udarila v motor pulskih registrskih tablic, ki ga je upravljal 39-letnik iz Poreča.

Ob silnem udarcu je dvojico vrglo na travnato površino. Voznik motorja je umrl na kraju nesreče, sopotnico s težkimi poškodbami pa so prepeljali v bolnišnico v Puli.

Voznica, ki je nesrečo povzročila, jo je odnesla le z lažjimi poškodbami.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:41 15. Avgust 2019.

    Iz ZURNALA 24.si ! ha,ha,ha

  • 14:28 15. Avgust 2019.

    Prepisovalec novic na tem portalu samo da te uprasam ,voznica avta je bila z marsa ali z jupitra ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.