Pijani pilot med letom povzročil incident

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Osramočeni pilot britanske letalske družbe British Airways je na nedavnem letu v Tokio priredil pravo predstavo.
Oglej si celoten članek

Neimenovani pilot je že drugič v nekaj mesecih v slabo luč spravil svojo letalsko družbo British Airways; prvič se je to zgodilo lani poleti, ko je udaril stevardeso, zaradi česar je bil dlje časa suspendiran. Na delo se je vrnil pred kratkim, a je že povzročil nove težave.

Med letom v Tokio, kjer bi moral prevzeti pilotiranje letala, se je močno napil in začel nadlegovati potnico prvega razreda in se dreti: "Hočem jo pof***ti!" Kasneje se je hotel preriniti v pilotsko kabino (na srečo on takrat ni pilotiral letala, op. p.) in zraven kričal: "Hočem posiliti pilotsko kabino!" Nato se je zgrudil pred zaprepadenimi potniki.

Iz letalske družbe so potrdili incident in sporočili, da so pilota že suspendirali, a notranji viri trdijo, da nikoli več ne bo pilotiral njihovih letal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:47 3. Februar 2013.

    Ta pilot vas bo naslednjič peljal po nebu z Ryanair ali easyJet ... oni poberejo vse... samo da ni treba …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.