Pilot strmoglavil pred očmi obiskovalcev

Obiskovalci letalskega mitinga v ameriškem Kansas Cityju so obnemeli, ko je pred njihovimi očmi izkušen akrobatski pilot strmoglavil na tla.
Oglej si celoten članek

Bryan Jensen je bil pilot s 15-letnimi izkušnjami. S svojim rdečim dvokrilcem je v nedeljo zabaval občinstvo na mitingu, ko je letalo iz za zdaj še neznanega razloga začelo padati v spirali proti tlom. Pilotu ni uspelo izskočiti in je umrl ob padcu ob tla. Pretresljive trenutke je na kamero ujel eden od obiskovalcev.

V nesreči ni bilo drugih žrtev, organizatorji pa so se kljub tragediji odločili, da se bo miting naslednji dan, torej včeraj, nadaljeval.

VIDEO STRMOGLAVLJENJA (pozor, vznemirljiva vsebina)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.