Pilota suspendirana, ker sta se sprla

Foto: qantas
Foto: qantas
Pilota sta se 14. avgusta sprla v pilotski kabini zaradi podatkov, ki bi jih bilo treba vnesti pred vzletom boeinga 747 iz Dallasa na pot proti Brisbanu.
Oglej si celoten članek

Let avstralske letalske družbe Qantas za Brisbane so sicer preložili za en dan, vodstvo pa je zatrdilo, da spor med pilotoma ni vplival na preložitev leta, do česar naj bi prišlo zaradi nevihte, ki je zajela območje Dallasa.

Vendar avstralski dnevnik Sydney Morning Herald po drugi strani piše, da je Qantas moral pripeljati novo posadko, potem ko sta bila pilota prisiljena zapustiti letalo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.