Piloti, javite videnje NLP!

Foto: Žurnal24 (Foto: usss.files.wordpress.com)
Uradni ukaz brazilske vlade vsem njihovim pilotom: uradno morajo prijaviti vsako videnje neznanih letečih predmetov.
Oglej si celoten članek

Navodilo bodo morali upoštevati vsi vojaški in civilni piloti pa tudi kontrolorji letov. Zabeležiti morajo vse, kar bi videli nenavadnega ali celo fotografirali in posneli v brazilskem zračnem prostoru.

Podatke bodo zbirali v državnem arhivu v Riu de Janeiru, dostopni pa bodo vsem, tudi tistim, ki iščejo dokaze o obstoju zunajzemeljskega življenja, poročajo spletne strani BBC.

Niso specializirani
Piloti so sicer načeloma pristali, da bodo javljali morebitna videnja neznanih letečih predmetov, vendar pa se ne nameravajo osredotočiti na to.

"Nimamo specializiranih oddelkov, ki bi izvajali znanstvena preučevanja teh fenomenov. Omejili se bomo le na beleženje pojavov," so zapisali pri zračnih silah. V Braziliji so v zadnjih desetletjih sicer zabeležili nekaj videnj neznanih letečih predmetov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.